Dr. Oetker Želatína na stuženie krémov (20 g)

Kód: D--DO0013
€1,37 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Želatína na stuženie krémov Dr.Oetker nájde v kuchyni naozaj všestranné použitie. Či už máte chuť na ovocné, jogurtové, smotanové alebo tvarohové želé alebo pevné tortovej krémy, vždy sa môžete spoľahnúť na Želatínu na stuženie krémov Dr.Oetker. Použitie: Do menšieho hrnca dáme 3-4 polievkové lyžice vody, prisypeme obsah vrecka a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Okamžite pridáme 2 lyžice krému / ovocné šťavy (podľa konkrétneho receptu), metličkou zamiešame a celé vmiešame do zvyšného krému / ovocné šťavy. Ďalej spracujeme podľa receptu. Zloženie: jedlá bravčová želatína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz