Belgická čokoláda ARABESQUE BIELA 29% 400g

Kód: 999708
Značka: Zeelandia
€5,36 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Belgická čokoláda Arabesque, biela 29%

použitie:

rozohrejte na teplotu 45 ° C, 2/3 hmoty schlaďte Temperácia na teplotu 27 ° C a prilejte zostávajúce 1/3 rozpustené hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 31 ° C. Skladovať pri teplote do 28 ° C.

Skvelá čokoláda na:

pralinky, polievanie a máčanie cukrovinky a dezertov, fondue, po pridaní smotany sa hodí aj do fontán

Tip na temperovanie čokolády:

Mikrovlnná rúra alebo vodný kúpeľ? Ako najlepšie rozpustiť čokoládu?

Vodný kúpeľ je klasickou metódou, ale nie je bez rizika. Voda a para, dokonca aj v minimálnom množstve, môže kvalitu čokolády zmeniť. Ak sa pre túto metódu rozhodnete, uistite sa, že misa, v ktorej čokoládu rozpúšťame, je väčšia ako nádoba s vodou. Čokoládu tak oddelíte od vody a riziko minimalizujete. Použitie mikrovlnnej rúry je istejším spôsobom. Uistite sa však, že je nastavená na nízky výkon, aby ste zabránili prehriatiu čokolády. V pravidelných intervaloch rozpúšťajúce sa čokoládu premiešavajte.

Zloženie: cukor, kakaové maslo (29%), sušené plnotučné mlieko, emulgátor E322 (sója), aróma.

* Ilustračné foto, dodávané v plastovej dóze v kôstkach

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 563 kcal / 2 254 kJ,
tuky 35,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 22,1 g,
sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g,

Vláknina 0,7 g

Bielkoviny 5,5 g,
Soľ 0,2 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz