Belgická čokoláda ARABESQUE BIELA 29% 400g

Kód: 999708
Značka: Zeelandia
€5,36 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Belgická čokoláda Arabesque, biela 29%

použitie:

rozohrejte na teplotu 45 ° C, 2/3 hmoty schlaďte Temperácia na teplotu 27 ° C a prilejte zostávajúce 1/3 rozpustené hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 31 ° C. Skladovať pri teplote do 28 ° C.

Skvelá čokoláda na:

pralinky, polievanie a máčanie cukrovinky a dezertov, fondue, po pridaní smotany sa hodí aj do fontán

Tip na temperovanie čokolády:

Mikrovlnná rúra alebo vodný kúpeľ? Ako najlepšie rozpustiť čokoládu?

Vodný kúpeľ je klasickou metódou, ale nie je bez rizika. Voda a para, dokonca aj v minimálnom množstve, môže kvalitu čokolády zmeniť. Ak sa pre túto metódu rozhodnete, uistite sa, že misa, v ktorej čokoládu rozpúšťame, je väčšia ako nádoba s vodou. Čokoládu tak oddelíte od vody a riziko minimalizujete. Použitie mikrovlnnej rúry je istejším spôsobom. Uistite sa však, že je nastavená na nízky výkon, aby ste zabránili prehriatiu čokolády. V pravidelných intervaloch rozpúšťajúce sa čokoládu premiešavajte.

Zloženie: cukor, kakaové maslo (29%), sušené plnotučné mlieko, emulgátor E322 (sója), aróma.

* Ilustračné foto, dodávané v plastovej dóze v kôstkach

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 563 kcal / 2 254 kJ,
tuky 35,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 22,1 g,
sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g,

Vláknina 0,7 g

Bielkoviny 5,5 g,
Soľ 0,2 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie