Belgická čokoláda ARABESQUE BIELA 29% 400g
Kód: 999708Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Belgická čokoláda Arabesque, biela 29%
použitie:
rozohrejte na teplotu 45 ° C, 2/3 hmoty schlaďte Temperácia na teplotu 27 ° C a prilejte zostávajúce 1/3 rozpustené hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 31 ° C. Skladovať pri teplote do 28 ° C.
Skvelá čokoláda na:
pralinky, polievanie a máčanie cukrovinky a dezertov, fondue, po pridaní smotany sa hodí aj do fontán
Tip na temperovanie čokolády:
Mikrovlnná rúra alebo vodný kúpeľ? Ako najlepšie rozpustiť čokoládu?
Vodný kúpeľ je klasickou metódou, ale nie je bez rizika. Voda a para, dokonca aj v minimálnom množstve, môže kvalitu čokolády zmeniť. Ak sa pre túto metódu rozhodnete, uistite sa, že misa, v ktorej čokoládu rozpúšťame, je väčšia ako nádoba s vodou. Čokoládu tak oddelíte od vody a riziko minimalizujete. Použitie mikrovlnnej rúry je istejším spôsobom. Uistite sa však, že je nastavená na nízky výkon, aby ste zabránili prehriatiu čokolády. V pravidelných intervaloch rozpúšťajúce sa čokoládu premiešavajte.
Zloženie: cukor, kakaové maslo (29%), sušené plnotučné mlieko, emulgátor E322 (sója), aróma.
* Ilustračné foto, dodávané v plastovej dóze v kôstkach
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 563 kcal / 2 254 kJ,
tuky 35,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 22,1 g,
sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g,
Vláknina 0,7 g
Bielkoviny 5,5 g,
Soľ 0,2 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.