Belgická čokoláda ARABESQUE 34% mliečna 400g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 
Jednotková cena €12,74 / 1000 g
€4,84    
Kód tovaru 37764
Značka Zeelandia
Kategória Čokolády Mliečne
 

Belgická čokoláda Arabesque, mliečna 34%

použitie:

rozohrejte na teplotu 45 ° C, 2/3 hmoty schlaďte Temperácia na teplotu 27 ° C a prilejte zostávajúce 1/3 rozpustené hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 31 ° C. Skladovať pri teplote do 28 ° C.

Skvelá čokoláda na:

pralinky, polievanie a máčanie cukrovinky a dezertov, fondue, po pridaní smotany sa hodí aj do fontán

Tip na temperovanie čokolády:

Mikrovlnná rúra alebo vodný kúpeľ? Ako najlepšie rozpustiť čokoládu?

Vodný kúpeľ je klasickou metódou, ale nie je bez rizika. Voda a para, dokonca aj v minimálnom množstve, môže kvalitu čokolády zmeniť. Ak sa pre túto metódu rozhodnete, uistite sa, že misa, v ktorej čokoládu rozpúšťame, je väčšia ako nádoba s vodou. Čokoládu tak oddelíte od vody a riziko minimalizujete. Použitie mikrovlnnej rúry je istejším spôsobom. Uistite sa však, že je nastavená na nízky výkon, aby ste zabránili prehriatiu čokolády. V pravidelných intervaloch rozpúšťajúce sa čokoládu premiešavajte.

Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aróma.

* Ilustračné foto, dodávané v plastovej dóze v kôstkach

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: