DOVOLENKA 26.5.-10.6.2022

Dr. Oetker Venčeky (290 g)

Kód: D--DO0109
€2,89 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Venčeky Dr. Oetker obsahujú zmes na prípravu odpaľovaného cesta a zmes na prípravu krému. S ich pomocou budú Vaše Vanilkové venčeky ako od majstra cukrára. Stačí pridať vajcia, mlieko, cukor a maslo a ľahko vytvoríte 30 ks nadýchaných venčekov. Lahodný zákusok na nedeľné popoludnie prevoňané vanilkou. Vlastnoručne pripravenými domáce venčeky urobíte radosť svojim blízkym a ich príprava je tak jednoduchá, že ju zvládne každý! Balenie obsahuje: 140 g zmesi na cesto, 150 g zmesi na krém K tomu pridáte: Na cesto - 125 g rastlinného tuku na pečenie, 250 ml vody, 3 vajcia (veľkosť M), na krém - 650 ml mlieka, 150 g masla, 60 g práškového cukru Príprava cesta: Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme z platne a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a šľaháme elektrickým ručným šľahačom asi 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdicovou trubičkou a na vymastenom plechu tvoríme venčeky s priemerom asi 6 cm. Pečieme v predhriatej rúre 20 - 25 minút (elektrická rúra 200 ° C, teplovzdušná rúra 180 ° C, plynová rúra stredný stupeň). Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na krém rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Mlieko s práškom vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny a po častiach do neho zašľaháme vychladnutý krém. Príprava venčekov: Na vychladnuté spodky venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchom venčekov. Nakoniec venčeky pocukrujeme alebo polejeme cukrovou polevou. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Zloženie: pšeničná múka, kukuričný škrob, cukor, kypriaci látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), aróma, jedlá soľ, farbivá (karotény, riboflavín). Môže obsahovať stopy mlieka a lupinová múky. Nutričné hodnoty v 100 g: energia 913 kJ / 219 kcal, tuky 14 g (z toho nasýtené 6,8 g), sacharidy 20 g (z toho cukry 9,9 g), bielkoviny 3,6 g, soľ 0,22 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie