Plátková želatína 25g

Neohodnotené
 
Dostupnosť SKLADOM v predajni (1 ks)
Môžeme doručiť do
23.7.2019
€1,56    
Kód tovaru 18418
Kategória Cukrárske potreby
 

Použitie: Potrebný počet plátkov namočiť do studenej vody na 5-7 minút, potom želatínu dôkladne vyžmýkať.

  • Ak sa použije želatína do teplých surovín, ihneď sa rozpustí (použitie do omáčok, na stuženie ľahkých krémov a šľahačkových mousse s nižším obsahom tuku).
  • Ak sa použije želatína použiť do studených dezertov (do ušľahanej šľahačky, krémov, pudingov, na želírovanie ovocie, do aspikov), napučanú želatínu dať do misky, rozohriať v mikrovlnke alebo v kastróliku a dôkladne miešať, než sa rozpustí. Pozor !!! nesmie sa prehriať, iba rozpustiť! Potom uložiť do chladu na 2-3 hodiny. Nikdy nepoužil postup opačne, lebo rozpustená želatína okamžite tuhne a vytvára hrudky.


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: