Tortu - Red Velvet 410g od Dr. Oetker

Kód: D--DO0065
€4,41 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Balenie obsahuje: 300 g zmesi na korpus, 85 g zmesi na krém

K tomu pridáte na korpus: 3 vajcia, 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie

Na krém: 100-125 vychladené smotany na šľahanie, 180-200 g kyslej smotany (12-18%)

Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 160 ° C 30-35 min. Teplovzdušná rúra: 140 ° C 30-35 min. Plynová rúra: Str. Stupeň 30-35 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame guľatú tortovú formu? 26 cm.

1. Príprava korpusu: obsah sáčku so zmesou na korpus vsypeme do misy, pridáme vajce a odmerané množstvo smotany na šľahanie. Zmes vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dohladka (3 minúty) .Těsto vlejeme do vymastenej tortovej formy a múkou vysypanej formy a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme podľa tabuľky.

2. Príprava krému: obsah sáčku so zmesou na krém vsypeme do misy, pridáme odmerané množstvo smotany na šľahanie, kyslú smotanu (alebo akúkoľvek inú prísadu podľa tipu) a elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vyšľaháme dohladka (3 minúty).

3. Dokončenie torte: upečený korpus uvoľníme s formy a necháme vychladnúť. Potom ho pozdĺžne raz, alebo dvakrát rozrežeme. Opatrne zrežeme vršok korpusu tak, aby sme ho zarovnali. Odrezaný vršok korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na neskoršie ozdobenie torty. Tortu krémom naplníme a potrieme podľa vlastnej fantázie. Vršok torty posypeme rozdrobeným korpusom a uložíme do chladničky. Tip: Namiesto kyslej smotany môžeme použiť napr. 200 ml smotany na šľahanie, 200 g čerstvého smotanového syra alebo 250 g mascarpone.

Zloženie tejto báječné zmesi na tortu Red Velvet?

cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, speňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (esterymono- a DAG mastných kyselín a kyselinou mliečnou), mliečna bielkovina), emulgujúci zložka (emulgátor (esterymono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučnené mlieko), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (hydrogénuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), sušený vaječný bielok, farbivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9%, aróma, prírodná vanilková aróma.

V 100 g výrobku: Energia: 1191 kJ / 284 kcal Tuky: 14 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,1 g Sacharidy: 34 g - z toho cukry: 23 g Bielkoviny: 4,6 g Soľ: 0,4 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz