Zmes na výrobu makronek - 500 g

Neohodnotené
 

MAKRONMIX

Dostupnosť Čoskoro naskladníme
Môžeme doručiť do
31.5.2019
€3,40    
Kód tovaru 19396
Značka Made in Italy
Kategória Cukrárske zmesi
 

Makrónky sú vrcholom cukrárskeho umenia. Ich výroba tradičným spôsobom nie je vôbec jednoduchá. Záleží na každej ingredienciu aj technologickom postupe. S pomocou našej kompletnej zmesi Macaronmix vyrobíte tieto obľúbené mandľové cukrovinky presne také, aké majú byť - hladké na povrchu, bez praskliniek, chrumkavé navonok a pritom mäkké vnútri, nadýchané, s príjemnou mandľovou chuťou.

Klasické makrónky hrajú farbami, bývajú plnené náplňou farebne zladenú s makrónky. Makrónky môžete použiť aj ako efektné dekoráciu cukrárskych výrobkov, predovšetkým tort a minizákusků.

Zmes možno farbiť potravinárskou farbou

Zloženie: cukor, mandle (22%), škrob pšeničný, vaječný bielok sušený, rastlinný olej (repkový), emulgátory (E472b, E477), glukózový sirup sušený, sušené odtučnené mlieko, zahusťovadlo E415, soľ

Alergény: obilniny obsahujúce lepok (tj.pšenice, raž, jačmeň, ovos, špalda, cirok alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich, glukózového sirupu vyrobeného z jačmenného škrobu a obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu pre alkoholické a iné alkoholické nápoje, vajcia a výrobky z nich, môže obsahovať stopy sójových bôbov a výrobkov z nich, mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), suché škrupinové plody (tj.mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, pistácie ....)

použitie:

Makrónky: 500g Macaronmix, 100g voda - Suroviny miešame lýrou na 2. rýchlostný stupeň po dobu 5 min. Sáčkom s hladkou trubičkou nastriekame na plech pokrytý silikónovým plátom cca 120 makrónky (približne 10 g cesta) a necháme schnúť cca 1 hod. Pečieme cca 25 min. pri 140-150 ° C.

Plnka: 100g Macaronmix, 125g maslo, 10g Compound (ochucovadlo) - Maslo izbovej teploty zmiešame so zmesou a chuťová pastou Compound.


 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: