DOVOLENKA 26.5.-10.6.2022

Citrónová fondánový krém Formix na poťahovanie tort (1 kg)

Kód: D--0034
€6,50 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Prečo zvoliť poťahovacie hmotu Formix? väčšia flexibilita nepraská hodvábna na dotyk homogénny povrch torty neobsahuje farbivá a konzervačné látky Efektívne a rýchle použitie Používanie poťahovacie hmoty Formix je rýchle a efektívne. Biela farba poťahovacie hmoty Formix umožňuje namiešať veľkú škálu farebných odtieňov. Odporúčané použitie cukrárske poťahovacie hmoty Formix Optimálna teplota pre prácu s touto poťahovacie hmotou je 22 ° C. Hmotu pred sfarbením minimálne 10 minút prepracujte (teplota a naozaj dôkladné prepracovanie Formix je základom úspechu), pokiaľ nebude hmota vláčna a elastická. Ak je hmota stále veľa tuhá, môžete jej dať na malú chvíľku (cca 5 - 10 sekúnd - podľa veľkosti ohrievanej hmoty) do mikrovlnnej rúry. Po zafarbení na požadovaný odtieň nechajte aspoň 1 hodinu odpočinúť. Pred ťahaním torty hmotu opäť dôkladne prepracujte a rozvaľkajte na 2 - 4 mm hrubý plát. Hmotu môžete rozvaľovať na potravinárske fólii alebo podsypávat cukrom, aby sa nelepila k podložke. K čomu je poťahovacie hmota Formix určená? S poťahovacie hmotou Formix môžete poťahovať torty. Je tiež ideálny na výrobu rozličných figúrok, kvetov a ozdôb na torty. Hmotu je možné pridať k náplni medzi jednotlivé vrstvy korpusu. Zloženie: cukor, rastlinný tuk (kokosový), pitná voda, želatína, modifikovaný zemiakový škrob, aróma, glycerín E422 Nutričné hodnoty na 100 g: energia 1645 kJ / 390 kcal, tuky 7,16 g (z toho nasýtené 6,67 g) , sacharidy 76,3 g (z toho cukry 66,31 g), vláknina 8,52 g, bielkoviny 0,87 g, soľ <0,03 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie