Jedlý fondánové papier A3 pre tlač (cukrová fólia 0,45 mm) 30 ks / krabica

Kód: MOI-LESA3F
€106,55 / ks

Detailné informácie

Podrobný popis

Jedlý fondánové papier v bielej farbe pre potlač pomocou tlačiarne s jedlým atramentom. Určený pre potravinársku výrobu.
Zloženie: modifikované škroby: E1422, E1412, cukor, maltodextrín, glukóza, voda, rastlinný olej (kokos), glicerin E422, zahusťovadlo E460i, xantanová guma E415, arabská guma E414, regulátor kyslosti E330, emulgátor E435, konzervant E202, aróma vanilka, farbivo E171

POZOR - DÔLEŽITÉ
Optimálne podmienky skladovania: 15-20 ° C, vlhkosť 40-55%.
Pri nižších hodnotách fondánové papier tvrdne a je krehký: v tomto prípade sa pred použitím odporúča umiestniť papier v blízkosti tepelného zdroja (25/30 ° C) na niekoľko minút aby získal opäť pôvodnú mäkkosť a vláčnosť.

Použitie: Po potlačení odstráňte priehľadnú fóliu pod cukrovú vrstvou - v prípade problémového odstránení vložte papier na niekoľko sekúnd (max. 30) do mrazničky. Umiestnite list priamo na tortu a uistite sa, že dobre priľne - pre lepší výsledok môžete umiestniť list na tenkú vrstvu šľahačky; fondánové papier môže byť použitý na každý druh cukrárskeho zdobenie.
Odporúčanie: V prípade, že povrch Vášho torte je suchý, poprášte ho mierne rozprašovačom s vodou a potom umiestnite list potlačeného papiera. V prípade, že nespotrebujete tortu do 4 hodín od umiestnenia potlače, odporúčame pred položením listu potrieť tortu vrstvou želatíny a po jeho umiestnení tiež list s potlačou. 5-6 hodín po umiestnení na tortu sa list, vďaka vlhkosti obsiahnutej v torte, spojí s jeho povrchom. Teda po uplynutí tejto doby by sa mohol potlač rozmazať alebo zničiť. V prípade, že neumiestnite potlačený list na tortu okamžite, umiestnite ho do pôvodného, dobre uzavretého balenia. Cukrová pasta je zamrazitelná, ale pred umiestnením listu je nutné tento úplne rozmraziť. V prípade, že zmrazíte torta už s obrázkom je nutné počkať niekoľko hodín pred jeho konzumáciou, inak by sa papier lámal.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz